DESPRE NOI

        Suntem rapizi

        Suntem de încredere

        Suntem preciși

    Obiectivul este simplu: evaluarea componentelor interioare și exterioare ale imobilului și realizarea unui raport complet care sa te ajute sa iei decizia potrivită atunci când cumperi sau vinzi o proprietate.

      Alegându-ne pe noi, îți încredințezi imobilul unei companii care:

-analizează componentele interioare și exterioare ale imobilului

-asigură prețuri competitive

-elaborează rapoarte personalizate, oneste, detaliate, susținute de fotografii realizate la fața locului

-garantează profesionalismul lucrării prin faptul ca inspectorii noștri au studii și supraspecializări în domeniul construcțiilor dar și experiență vasta în execuție, proiectare, controlul lucrărilor

 

CUMPĂRĂTOR
Inspecția vă conferă garanția ca imobilul este sigur și funcțional. Vă arata de asemenea, unde se pot face îmbunătățiri. Avantajele includ: câștigarea încrederii în achiziție, protecția investițiilor prezente și viitoare. În timp ce aspectul și locația imobilului sunt semnificative, părțile mai puțin aparente sunt și mai importante. Inspectorul evaluează starea unei case și documentează constatările, reducându-se astfel foarte mult numărul de surprize întâlnite după cumpărare.
VÂNZĂTOR
Inspecția asigură un plus de valoare imobilului, o garanție a calității prin care poate câștiga încrederea clientului. Avantajele includ: accelerarea procesului de vânzare, creșterea satisfacției clientului, adăugarea de valoare imobilului.

Cu toate imobilele de pe piața, trebuie să te distingi din mulțime și acest lucru se poate face prin valoarea adăugată de inspectorii noștri care pot garanta calitatea imobilului.

 

 


Atunci când o casă este cumpărata sau vânduta, o inspecție la domiciliu este o procedură necesară care avertizează atât proprietarii de case cat și cumpărătorii de starea bunului în cauză. Dacă vindeti un imobil, este important să fiti la curent cu orice potențiale probleme sau sa aveti garantia unei persoane de specialitate privind caracteristicile si calitatea imobilului care pot convinge un potential client . Atentie, insa ! O inspecție la domiciliu este proiectata pentru a reflecta, cât mai exact posibil, starea vizibilă a locuinței în momentul inspecției. Condițiile la o casă de vânzare se pot schimba radical în doar o zi sau două, si nu este neobișnuit ca aceste condiții să se schimbe in timpul scurs intre momentul inspecției și data încheierii tranzactiei.
Dacă doriți să cumpărați o casă, efectuarea unei inspectii este indicata pentru a fi sigur că nu există probleme ascunse, pentru eventuale sugestii privind imbunatatirea caractersticilor si, de ce nu, pentru o eventuala negociere cu vanzatorul.

Contact

Bucuresti

0754.470.051/ 0724.343.208

contact@inspectie-proprietate.ro

www.inspectie-proprietate.ro