BASIC / START

BASIC / START

Este un serviciu recomandat la achiziția unei proprietăți de tip casă/apartament.

Primul lucru pe care trebuie să-l facem când ne dorim să achiziționăm o locuință este sa verificăm actele construcției, care ne vor prezenta în detaliu modul cum a fost executată acea construcție. De la certificat de urbanism, avize, autorizatia de constructie pana la procese verbale de receptie si garantia lucrarilor.

Daca pentru constructiile executate inainte de 1990, prezenta actelor care sa certifice calitatea executiei este un lucru des intalnit, pentru constructiile noi, prezenta actelor doveditoare pentru buna executie, este un lucru rar. Aici se face si diferenta intre o constructie bine executata si una de o calitate indoielnica. Bineînteles ca acesta este și motivul care uneori justifica diferenta de pret intre proprietati. Dar nu este o regula, de multe ori din necunostiinta de cauza, clientii nu stiu de posibilitatea de a diferentia o constructie buna  de una mai putin buna si de a putea sa achizitioneze o proprietate la un pret just. Aici intervenim noi cu acest serviciu, noi vom studia actele din cartea tehnica a constructiei al imobilului in care doriti sa va achizitionati o proprietate.

Un sfat în încheierea prezentării acestui serviciu:  NU achiziționați o locuință într-un imobil care nu deține o carte tehnică a construcției și la fel de important este ca acesta sa fie completă. Informațiile din acesta sunt esențiale pentru a putea lua o decizie corectă la achiziția unei locuințe.

  • Studierea carții tehnice a construcției
  • Raport inspecție carte tehnică
  • 40 euro *

* prețul conține TVA și deplasarea la locațiile din București

Pentru alte locații la prețul afișat se adaugă un cost pentru deplasare de 0.50 lei/km calculat dus-întors.